Steentapijt
 PVC
 Egalisatie
 Tapijt
 Vinyl
 Linoleum
 Rubber
 Laminaat
 Parket
 Sportvloer

Laminaat

Geavanceerde fototechnieken en productietechnieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van echte parket te onderscheiden is. Diversificaties in houtpatronen met nerven en spijkergaten: het is er allemaal… Naast bijvoorbeeld een vellingkant (V-groef) is de vloer meestal ook voorzien van een zichtbare en voelbare houtstructuur (authentic oppervlaktestructuur).

De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken en kleurecht.
Laminaatvloeren zijn op het blote oog niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Maar de voordelige producteigenschappen liegen er niet om: laminaat is slijtvaster, makkelijker te leggen en heeft minder onderhoud nodig dan een houten parket.

Ons uitgebreid gamma laminaat bieden wij aan tegen zeer betaalbare prijzen en met een professionele afwerking. Standaard voorzien wij de plaatsing van de vloerbekleding, maar indien de klant dit wenst, kunnen wij laminaat ook aanbieden zonder plaatsing door ons.

Vloerbekleding Devolder bvba   |   Roeselarebaan 14 – 8810 Lichtervelde   |   Tel: 0476/84 95 73   Fax: 051/70 00 55   |   info@vloerbekledingdevolder.be